Individuel terapi

Individuel terapi

Der kan være forskellige årsager til at søge terapi og rådgivning.

 

Du kan søge inspiration og nye udfordringer for at berige dit liv og begynde et personligt udviklingsforløb. En professionel samtalepartner vil, med sin uddannelse og terapeutiske erfaringer, og i samarbejde med dig, kunne afdække de mønstre og eksistentielle livstemaer, som du oplever spænder ben for dig gennem tilværelsen.

 

Du kan opleve at være låst fast i periode af dit liv. Når spændningen mellem, hvor du er og hvor du vil hen bliver for stor og du ikke kan finde en måde at leve med ubalancen på og heller ikke kan finde vejen videre i tilværelsen vil en professionel samtale partner i samarbejde med dig finde nøglen til nye muligheder, som du så kan vælge at gå på opdagelse i.

 

Du kan også opleve at have brug for at tale med en professionel samtalepartner i kritiske perioder af dit liv. Har du pådraget dig traumer vil en professionel samtalepartner kunne være i de smertelige oplevelser sammen med dig og støtte dig igennem svære periode frem mod at kunne holde ud at leve med tabene.

 

En god ven, veninde og nære familiermedlemmer kan også i samtaler inspirere til at kunne se og understøtte modet til at vælge nye muligheder og de vil også i mange svære livssituationer kunne støtte dig videre i livet.

psykoterapi drejer sig om personligheden - hele tilværelsen og det at leve som menneske

jeg holdt op med at fortælle mig selv, at jeg var fortabt

det er jeg ikke

jeg er på vej, dog uden et endegyldigt mål

i stedet med flere muligheder i sigte

drevet af et håb

om at jeg vil finde et sted, som jeg synes om

jeg er ikke fortabt

jeg er hele tiden på vej

gennem tilværelsen

mod nye horisonter