Baggrund

Baggrund


Gennem livet har jeg haft mange stærke og smukke oplevelser og det smukkeste var og er stadig da jeg i 1991 fødte min søn. Kritisk sygdom og død har også været en del af mit liv og den største smerte jeg endnu har oplevet var da jeg i 1978 mistede min mor.

 

Min familie har en stor plads i mit hjerte, og mine venner betyder meget. Jeg nyder også at være alene og fordybe mig i malerier, en god bog, film, serier og lytte til musik og fotografere.

 

Gennem årene har de bærende kræfter i mit liv været vitalitet i, glæde ved og mod til både livet, tilværelsen og dagligdagen.

KVALIFIKATIONER

 

Erfaring: siden 1996

Autoriseret: 2001

Uddannelse: Cand. psych. 1996

 

SPECIALE OMRÅDER

  • psykoterapi - individuel, par, børn og unge
  • familieterapi
  • forældre rådgivning
  • supervision

 EFTERUDDANNELSER

 

 

  • Specialist i psykoterapi, tilegnelse af kvalifikationer igangværende 
  • Eksistentiel fænomenologisk psykoterapeut
  • Familieorienteret alkoholbehandler
  • Supervisor, konsulent og samarbejdspartner
  • Uddannelse i Familierådgivning og -terapi

 

Gennem årene har voksne, ramt af tilværelsens fortrædeligheder, søgt et sted, hvor de kunne fortvivle, være bange, afmægtige, vrede og opleve at grebet om livet forsvandt og alligevel forsøge at forstå, acceptere, blive klogere og genvinde fodfæste og forsone sig med realiteter. Forældre har oplevet sig støttet og vejledt, når deres kreativitet og opfindsomhed ikke længere slog til i deres forsøg på at give børnene det bedste de havde, og de  har genvundet større ro og troværdighed i opdragelsen. I familier har forældre og børn styrket  deres  indbyrdes forhold og samtidig opnået accept af  hinandens forskelligheder. Børn og unge har delt deres smerte og ulykkelighed, og fundet vej gennem ensomhed, kriser og sorg og problemfyldte perioder. Par har skændtes, grædt og grint og valgt retning i livet sammen  og indimellem hver for sig. Lærere og pædagoger er rådgivet og vejledt i udviklingsfremmende læringsrelationer og læringsmiljøer til børn med særlige behov. Forskellige faggruppers fagpersonlighed og relationskompetence er styrket gennem supervision, og ledere med ansvar for behandling af familier, børn og unge har gennem konsultative samtaler stillet skarpt på kvalitet og udvikling .

     Gitte Grosen, aut. cand. psych.                                                                                   iphone: 20405372                                                                                   e-mail: gittegrosen@gmail.com